Energieke events en interventies op maat!

Tijdens onze events, interventies en trajecten wordt gewerkt aan een innovatieve mindset, vaardigheden en samenwerking. Je leert anders kijken, denken en doen.  Er is veel ruimte voor interactie, samen creëren en oefenen.  Zo wakkeren we het innovatievuur aan en bieden handvaten om dit brandend te houden.


Klaar met eindeloze overleggen en projectgroepen? Breng plannen verder met de ROAST!

Deze methode brengt plannen in 2 uur tijd gegarandeerd een flink stap verder. Leer van kritiek en vragen, werk aan oplossingen en nieuwe inzichten, vergroot verbinding en draagvlak.

Laat ons een ROAST-sessie begeleiden en / of leer d.m.v. een training en toolkit om zelf een ROAST te organiseren en faciliteren.

👥  12 - 18 personen
🕐  2 uur

ROAST in ziekenhuis Gelderse Vallei:

'De methode werkt erg verfrissend en doorbreekt je eigen denkpatronen en ideeën. Wat me vooral heeft gegrepen is het met nieuwe collega’s van verschillende disciplines tot nieuwe ideeën te komen. In plaats van met elkaar om de tafel te gaan zitten, vond ik het leuk om actief ermee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader, maar wel met goede begeleiding! En dat ging super met Tanja en Esther' 


Wij initiëren hackathons waarin multidisciplinaire teams werken aan ongewone oplossingen. Organiseer met ons een eigen HACKATHON!

Een hackathon is een bruisend evenement waarin ongewone teams van bijvoorbeeld patiënten, zorgverleners, data scientist, ontwerpers en creatieven werken aan buitengewone oplossingen voor specifieke problemen of thema’s. 

In 1 of meerdere dagen werken teams toe naar de eindpitch, waar ze hun prototypes presenteren voor een jury. De deelnemers krijgen hulp van coaches, kunnen testen met de doelgroep en doen nieuwe kennis op (van bv. human centered design) in workshops. 

👥 20 - 200 personen
🕐 1 - 5 dagen

Hacking Health Amsterdam (HHA) 2019:

'Blijf vooral dezelfde warmte en energie in het evenement leggen, dat was echt fantastisch als deelnemer!' 

'Vond het tof! Leuke mensen leren kennen, goede ideeën gehoord, inspiratie opgedaan. Al aan veel mensen aanbevolen om volgend jaar mee te doen.'

'Je kunt echt focussen, er is geen "ruis", de randvoorwaarden om goed te kunnen werken zijn gefaciliteerd. De mix van deelnemers is de kern tot succes. Het enthousiasme en de snelheid waarmee de organisatie de vaart erin hield, maakte het helemaal af!'

Wil je een probleem verkennen, behoeften in kaart brengen of oplossingen bedenken en testen? Tijdens co-creatie sessies doe je dit samen met de doelgroep en andere stakeholders. Gloedmakers helpt co-creatie sessies en trajecten te organiseren en faciliteert deze. Zowel offline als online!

👥 6 - 30 personen

Co-creatie sessie Health Innovation School:

'Verfrissend, mooie inzichten verkregen vanuit de doelgroep en jeetje wat bereik je veel in een korte tijd.  Enthousiaste, professionele begeleiding: zeker een aanrader!' 

Op zoek naar inspiratie of tijd voor actie? Neem contact op voor een (digitale) koffie date en we denken graag met je mee!

06-47402879